Zwemles

Licentie Zwemles

In Nederland is het een goede gewoonte kinderen zwemles te laten volgen. Binnen de vereniging PSV zwemsporten stelt de Commissie Recreatief en Elementair Zwemmen  zich ten doel haar leden gelegenheid te geven tot het volgen van zwemlessen en het beoefenen van recreatie en trimzwemmen onder deskundige leiding.

Zwemles A-B of C diploma

Zwemles bij PSV Zwemsporten afdeling C.R.E.Z.  is al jaren een begrip in Eindhoven en omgeving. Kinderen  die  het Zwem-ABC of de diploma’s zwemvaardigheid willen behalen kunnen terecht op donderdagavond in de Tongelreep en volwassenen die  het Zwem-ABC of de diploma’s zwemvaardigheid willen behalen kunnen terecht op dinsdagavond in het ir. Ottenbad en bij voldoende belangstelling op donderdagavond in de Tongelreep.

diploma's na zwemles

Lees hier meer over het zwem ABC.

Zwemles SuperSpetters diploma

Vanaf september bied Psv zwemmen, samen met de CREZ, kinderen de mogelijkheid om te leren zwemmen volgens de methode SuperSpetters.

Zwemles SuperSpetters

SuperSpetters is de methode van de Koninklijke Nederlandse Zwembond waarbij kinderen op een leuke manier goed leren zwemmen. Na de periode waarin kinderen gewend raken aan het water, worden eerst de crawlslagen aangeleerd en vervolgens de enkelvoudige rugslag en de schoolslag.
De lessen worden gegeven op donderdagavond in de Tongelreep.

 

Meer informatie over de SuperSpetters methode is te vinden via SuperSpetters.nl.