Wedstrijdzwemmen

PSV Zwemmen doet al jaren mee in de top van het Nederlandse verenigingszwemmen. Onze zwemmers werken dagelijks met gedreven coaches om het beste uit zichzelf te halen. Samen trainen in een trainingsgroep waarin iedereen identieke doelen heeft zorgt voor een positieve sfeer binnen de vereniging, die ook weer bijdraagt aan de prestaties van onze zwemmers.

Meer weten over wedstrijdzwemmen: kijk hier

Talentcentrum

Een van de speerpunten binnen PSV Zwemmen is het begeleiden van talenten in de zwemsport. In 2008 is PSV door de KNZB geselecteerd als een van de Talentcentra in Nederland. Zwemmers uit de regio krijgen bij het PSV Talentcentrum de mogelijkheid om hun ontwikkeling door te zetten als dit bij de eigen vereniging niet meer mogelijk is.

Meer weten over talentencentrum: kijk hier

SuperSpetters

Kinderen die leren zwemmen in Nederland, leren vaak alleen hoe ze boven water moeten blijven. Sporten in het water is echter veel meer dan dat. Daarom gaat PSV Zwemmen samen met PSV Zwemsporten een zwemschool opzetten waar de KNZB SuperSpetters methode gebruikt wordt. Een SuperSpetters zwemdiploma leidt tot een leven lang zwemplezier.

Meer weten over SuperSpetters: kijk hier