SuperSpetters

Zwemlesmethode SuperSpetters

is de zwemles methode van de Koninklijke Nederlandse Zwembond waarbij kinderen op een leuke manier goed leren zwemmen. Na de periode waarin kinderen gewend raken aan het water, worden eerst de crawlslagen aangeleerd en vervolgens de enkelvoudige rugslag en de schoolslag.

De borstcrawl en rugcrawl worden gebruikt als uitgangspunt omdat deze slagen meer natuurlijke bewegingen zijn. Kinderen worden ingedeeld in groepjes van maximaal acht. Alle SuperSpetters instructeurs zijn in bezit van een VOG.

zwembril SuperSpetters

Een belangrijk kenmerk van SuperSpetters is het gebruik van hulpmiddelen zoals badmuts, zwembril en flippers in plaats van de drijfmiddelen die in traditionele zwemlessen gebruikt worden.

Stickerboek SuperSpetters

Kinderen ontvangen bij aanvang van het zwemlestraject een persoonlijk zwemboek. In dit zwemboek zitten leuke zwemlesverhalen voor de kinderen, kunnen beloningsstickers worden geplakt en staat handige informatie voor de ouders.

Zwemdiploma SupperSpetters

De zwemlessen van SuperSpetters worden afgesloten met het KNZB zwemdiploma. Dit zwemdiploma betekent dat uw kind zwemveilig is. In Nederland is uw kind zwemveilig als het aan de eisen van het zwemdiploma C voldoet.

Tenslotte is ook de communicatiestructuur  een van de sterke punten. Voor de start van de SuperSpetters worden ouders goed geïnformeerd over het zwemlestraject. Gedurende het traject worden ouders op de hoogte gehouden door middel van voortgangsgesprekken. Tijdens de lessen kunnen ouders vanaf de tribune de vorderingen van het kind zelf bekijken.

Een uitgebreidere uitleg vind u op de site van SuperSpetters.              Nog vragen, mail gerust.

Eenmalige kosten bij starten zwemles:
Inschrijfgeld€ 12,50
Materiaal pakket SuperSpetters (zwembril-badmuts-boek)€ 23,50
Lesgeld per jaar: (betaling per maand)‭€ 220,8‬0
* Prijzen per 01-10-2019

Tijden zwemlessen
Donderdag18:00 – 18:40 uur
Donderdag18:40 – 19:20 uur
Donderdag19:20 – 20:00 uur
Contact
UurleidsterJopie Verdonkmail
LedenadministratieJan van den Berkmail

De lessen worden gegeven in zwembad de Tongelreep te Eindhoven.