Jeugdcommissie

Het Spetterkamp wordt al meer dan 50 jaar georganiseerd voor de jeugd van PSV Zwemsporten, voor alle afdelingen: PSV Zwemmen, Schoonspringen, Synchroonzwemmen, CREZ en Waterpolo.

Spetterkamp groepsfot

Dit kamp is een van de weinige momenten waarop alle afdelingen van de vereniging gezamenlijk een activiteit hebben. Een weekend vol sport, spel en gezelligheid met alle takken van de vereniging samen. De leiding van dit sportieve kamp is in handen van een zeer ervaren groep PSV leden van deze verschillende afdelingen.

3 dagen lol, sportieve activiteiten, spannende bos- en veldspelen, lekker eten en (meestal) mooi weer samen met je leeftijdsgenootjes van de hele vereniging. Wij hopen dan ook iedere keer  weer dat velen zullen besluiten om deel te nemen aan het Spetterkamp.
Na een schitterend kamp van vorig jaar zal ook dit jaar 2019 weer het Spetterkamp worden georganiseerd. Een traditioneel kamp dat al langer dan 50 jaar bestaat. Wij nodigen alle jeugdleden, geboren in de jaren 2003 t/m 2011, van alle afdelingen van PSV Zwemsporten van harte uit. De locatie is dit jaar in Belgie, net over de grens in Neerpelt.

Locatie:            Jeugdverblijfscentrum Scoutsrally, Scoutsdreef te Neerpelt
Tijd:                   vrijdag 19 April 17:00 uur t/m maandag 22 april 13:00 uur
Wie:                   jeugdleden van PSV Zwemmen-Waterpolo-Schoonspringen-Synchroonzwemmen-CREZ, geboren in 2003 t/m 2011
Kosten:             € 60,= per persoon all-in!

Inschrijven kan via het formulier

Inschrijfformulier Spetterkamp 2019